Inschrijven voor de tennislessen doet u door middel van het inschrijfformulier (zie rechts) volledig in te vullen. Hoe ruimer u uw beschikbaarheid invult, hoe groter de kans voor ons om u in de juiste groep te plaatsen. U kunt ook telefonisch inschrijven of ons bellen voor informatie.

Met het verzenden van het inschrijfformulier gaat u akkoord met de regelementen van Tennisschool Koos Heiligers.


Regelementen :


 1. Wij doen ons uiterste best u in te delen in de groep van uw keuze. Mocht dit echter niet mogelijk blijken, dan nemen wij contact met u op om andere mogelijkheden te vinden.

 2. De lessen vinden plaats mits er voldoende deelname is.

 3. De tennisschool zal in de week voorafgaande aan de eerste les telefonisch of per email berichten in welke groep en op welk tijdstip u bent geplaats.

 4. Het cursusgeld dient tijdens de eerste les contant te worden betaald, of voor aanvang van de cursus te worden overgemaakt op NL61INGB0002659535 t.n.v Koos Heiligers te Delft.

 5. Restitutie van het cursusgeld ten gevolgen van ziekte of andere oorzaken is niet mogelijk.

 6. Afzegging van de cursus binnen 1 week voor aanvang van de eerste les verplicht u tot het betalen van het volledige cursusgeld. U kunt wel voor een vervanger van hetzelfde niveau zorgen.

 7. Een lesuur bestaat uit 50 minuten. U hebt 60 minuten beschikking over de baan.

 8. Gemiste groepslessen kunnen via het inhaal schrift (aanwezig in de tennishal) worden ingehaald. Dit is een extra service die wij bieden.

 9. Het volgen van een cursus en gebruik van de tennishal is voor eigen risico.

 10. Aanmelden voor een cursus houdt in dat men akkoord gaat met het regelement van Tennisschool Koos Heiligers.

 11. In de tennishal mag alleen worden les gegeven door Tennisschool Koos Heiligers.